مروری بر سریال «بچه گوزن»

این سریال را دوهفته پیش در دوره‌ی طنز بانک استاد کلانتری عزیز معرفی نمودند و هر ۷ بخش را هر شب ارسال نمودند. من که بسیار لذت بردم و در بعضی بخش‌ها با قهقهه از طنزش خندیدم اما طنز تلخش بیشتر جانم را آزرد اما باز هم پیشنهادم دیدنش است.

نویسنده و خالق: ریچارد گد

کارگردانان: ورونیکا توفیلسکا و یوسِفین بورنِبوش

مدیران فیلمبرداری: کریشتوف تروینار و آنیکا سامِرسون

تدوینگران: بنجامین گرستاین، پیتر الیور و مایک هالیدِی

آهنگسازان: اِوگینی و ساشا گالپِرین.

 

بازیگران: ریچارد گد (دانی دان)

جسیکا گانینگ (مارتا اسکات)

ناوا مائو (تِری)

تام گودمن-هیل (داریئن اوکانر)

شالوم برون-فرانکلین (کیلی)

 

سریال کوتاه انگلیسی «بچه گوزن»  در ژانرهای درام-تریلر و کمدی سیاه که ریچارد گَد بازیگر و خالق آن است. گد (نویسنده، بازیگر و کمدین اسکاتلندی) پیش از این تجربه خاصی ندارد و این سریال را هم بر اساس نمایش یک‌نفره‌اش به همین نام ساخته است که با الهام از تجربه‌های خودش در زندگی واقعی شکل گرفته است.

خلاصه داستان سریال بچه گوزن Baby Reindeer از این قرار است:

دانی دان کمدینی است که در یک بار هم کار می‌کند. او روزی یک فنجان چای رایگان به یک مشتری زن به نام مارتا اسکات که به او بی‌توجه است می‌دهد. که مارتا از آن پس پای ثابت بار می‌شود و ادعا می‌کند وکیل ثروتمندی است و با داستان‌هایش دانی را سرگرم می‌کند. او هر روز بیش‌تر برای دانی وقت می‌گذارد و با او معاشرت می‌کند و حتی او را  «بچه گوزن» خطاب می‌کند. مارتا هر روز صدها ایمیل به دانی می‌زند و شرایط معذب شدن او را فراهم می‌کند. سراسر فیلم فراز و نشیب‌های احساسی این دو و رفتارهای متقابل بیمارگونه‌شان است.

یکی از دلایل جذابیت آن واقعی بودن سریال و حوادث غیرقابل باور آن و طنز تلخ نهفته در اتفاقات است.

حقیقت تلخی که از تجاوز فردی معروف با مصرف مواد مخدر به اوست، در جهت معرفی او و معروف نمودنش در زمینه استندآپ کمدی که دنی عاشق این کار است.

بعد از شش ماه که دنی از مزاحمت‌های مارتا خسته شده و به پلیس مراجعه می‌کند پلیس دلایلش را نمی‌پذیرد و اشاره به قوانین نامعقول دارد.

 

وقتی کار مارتا به مزاحمت پدر و مادر دنی  و دوست دخترش تری می‌کشد باز هم قانون نامعقول این کشور به سخره گرفته می‌شود.

 

با این که مارتا پرونده و سابقه مزاحمت قبلی دارد باز هم به این موضوع رسیدگی نمی‌شود.

البته بیماری خود دنی هم مشکلاتی برایش ایجاد می‌کند که بهتر است اسپویل نکنم.

اما نکته قابل تامل فیلم شهامت دنی در ابراز تجاوز جنسی و کل رابطه‌ها و زندگی خصوصی خود است. که قابل تحسین است و شاید هرکسی نتواند آن را با این صراحت ابراز کند.

 

این اثر، علاوه بر طنز جهت سرگرم کردن بینندگان، پیام‌های مهمی را درباره هویت، روابط انسانی و تأثیر فناوری بر زندگی و بر نقش تربیتی و خانوادگی  نیز دارد.

منبع:

Filimo.com

Virgol.io

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *